Μαθήματα Παραδοσιακών χορών

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΓΙΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΣ Ο ΕΚ ΦΑΡΑΣΣΩΝ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ ΦΑΡΑΣΣΩΝ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν με τις εγγραφές στο Σωματείο «Άγιος Αρσένιος», στο δημοτικό διαμέρισμα Αγροσυκιάς του Δήμου Πέλλας. Τα μαθήματα παραδοσιακών χορών διοργανώνονται  από το τμήμα χορευτικού του Σωματείου, με τον παραδοσιακό οργανοπαίκτη  και χοροδιδάσκαλο, Φαράσσων Καππαδοκίας, Μικράς Ασίας, Αλέξανδρο Ιορδανίδη.
Αιτήσεις εγγραφής δεχόμαστε  δια της παρουσίας σας και ηλεκτρονικά  στο email: farassiotis@gmail.com.
Παρακαλούμε να αναγράφετε τηλέφωνο επικοινωνίας ή email αν υπάρχει.
Εφόσον
υπάρξουν μικρές ηλικίες θα λειτουργήσει και μικρό χορευτικό.
Τα μαθήματα  σε όσους επιθυμούν και θέλουν να συμμετέχουν στο χορευτικό του Σωματείου θα είναι δωρεάν. Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν για να μάθουν τους χορούς, είναι 5 ευρώ σε κάθε παρουσία. Την εκμάθηση παραδοσιακών χορών Φαράσσων και Καππαδοκίας ανέλαβε εθελοντικά ο Αλέξανδρος Ιορδανίδης ερευνητής των τραγουδιών των χορών, τις ιστορίας και γενικά της περιοχής Φαράσσων και Καππαδοκίας.
Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν μαθήματα παραδοσιακών χορών, να απευθύνονται στα παρακάτω τηλ. 2382093348 – 6977227894. Καθώς και στο email farassiotis@.gmail.com

Σύντομα θα υπάρξει και δεύτερη ανακοίνωση.

Μετά τιμής
ο Πρόεδρος και το συμβούλιο «Άγιος Αρσένιος»
Αλέξανδρος Ιορδανίδης , Γεώργιος Γεωργίτσης, Σταύρος Πετρίδης, Κυριακή Ιορδανίδου, Ηλίας Ουργαντζόγλου, Μελέτιος Μελετιάδης

 

EnglishFrenchGermanGreekRussianTurkish
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται! | Content is protected!